«Ανταπέδωσε και συ το δώρο που σου έκαναν»: Πυρ και μανία ο Βασάλος με τον Πρίαμο στο Survivor

Ειδήσεις τώρα

«Ανταπέδωσε και συ το δώρο που σου έκαναν»: Πυρ και μανία ο Βασάλος με τον Πρίαμο στο Survivor


Στον απόηχο της συμπλήρωσης των υποψηφιοτήτων προς αποχώρηση στο Survivor All Star κινήθηκαν οι παίκτες των δύο ομάδων στο νέο επεισόδιο της Πέμπτης. Ακόμα και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, από την κόκκινη ομάδα, δεν δίστασε να εκφράσει την αντίθεση του για τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Έτσι, μιλώντας απευθείας στην κάμερα του Survivor All Star, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε πως «εννοείται πως οι Μπλε θα ψήφιζαν τον Νίκο Μπάρτζη. Ο μόνος που είχε ένα μπαλάτζο ήταν ο Μάριος.

Ο Μάριος σού λέει, «γιατί να τον καλύψω τώρα; Δεν κατάλαβα, βάλτον υποψήφιο με τον Βασάλο και τον Ασημακόπουλο για να φύγει ένας από τους τρεις και να πάω εγώ πιο εύκολα στον τελικό». Και καλώς σκέφτεται έτσι».

«Την άλλη ή την παράλλη εβδομάδα, ατομικό γίνεται το παιχνίδι. Για ποιο λόγο λοιπόν να μην το σκεφτεί έτσι; Από την άλλη, όμως, ρε Μάριε σε έχουν καλύψει μια φορά ο Ασημακόπουλος και ο Μπάρτζης. Ανταπέδωσε και συ λίγο το δώρο που σου έκαναν. Την παραπροηγούμενη εβδομάδα έβγαλαν υποψήφιο τον Μπόγδανο, δεν ψήφισαν εσένα».

Στη συνέχεια, δε, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του ριάλι...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο