500 νέοι κάδοι απορριμμάτων άμεσα στο κέντρο όσο και σε γειτονιές της πόλης του Βόλου

Ειδήσεις τώρα

500 νέοι κάδοι απορριμμάτων άμεσα στο κέντρο όσο και σε γειτονιές της πόλης του Βόλου


Καμμένοι, τρύπιοι, χωρίς καπάκια και με χαλασμένους μηχανισμούς πολλοί κάδοι απορριμμάτων στις γειτονιές – Θα αντικατασταθούν άμεσα

Συνολικά 500 νέοι κάδοι απορριμμάτων θα αρχίσουν να τοποθετούνται σταδιακά τόσο στο κέντρο όσο και σε γειτονιές της πόλης, σε αντικατάσταση των κατεστραμμένων. Πρόκειται για κάδους που θα προμηθευτεί η Υπηρεσία Καθαριότητας μέσω του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Μαγνησίας. Η παραλαβή τους θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Δευτέρα σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Αποστόλη Μαλαματίνη και τμηματικά θα τοποθετούνται μέσα στον Βόλο.

Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τον κ. Μαλαματίνη, το 40% των κάδων απορριμμάτων είναι κατεστραμμένοι. «Κάποιοι παρουσιάζουν φυσιολογικές φθορές και κάποιοι καταστρέφονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα από τη θράκα από τα τζάκια που εναποθέτουν δημότες στους κάδους», αναφέρει ο κ. Μαλαματίνης.

Στην πόλη, στις γειτονιές, ακόμη και στο κέντρο, υπάρχουν κάδοι που είναι τρύπιοι, είτε είναι σπασμένοι, είτε δεν έχουν καπάκια, είτε δεν λειτουργούν οι μηχανισμοί για να ανοίγουν.

Συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας δίνουν καθημερινά τη «μάχη» για την επιδιόρθωσή τους. Χθες, υπάλληλο...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο