Χαλκιδική: Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του και να αυτοκτονεί

Ειδήσεις τώρα

Χαλκιδική: Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του και να αυτοκτονεί


Στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται το 8χρονο αγοράκι που είδε την Δευτέρα τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί και ο ίδιος, στην Στρατονίκη Χαλκιδικής.

Το παιδί που για 5 ώρες ήταν δίπλα στους νεκρούς γονείς του, τραυματισμένο από τα σκάγια της καραμπίνας, βρισκόταν εδώ και μέρες σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, ενώ σήμερα οι γιατροί προχώρησαν στην αποσωλήνωσή του και μεταφέρθηκε στην Παιδοχειρουργική Κλινική για να συνεχίσει τη νοσηλεία του.

Τις προηγούμενες ημέρες οι γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου περίμεναν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να τον «ξυπνήσουν», παρά το γεγονός ότι από την στιγμή εκτίμησαν ότι είχε διαφύγει τον κίνδυνο. Το αγοράκι νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση και όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι, ο αγώνας που έχει μπροστά του για την αποκατάσταση των τραυμάτων του, είναι μεγάλος.

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι ο μικρός ασθενής, για τον οποίον ενδιαφέρεται όλη η Ελλάδα και οι Έλληνες δείχνουν την ευαισθησία τους, έχει ήδη αποσωληνωθεί, βγήκε από τη ΜΕΘ Παίδων και έχει έρθει στην Παιδοχειρουργική Κλινικ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο