Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο) της Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας για τις εκλογές

Ειδήσεις τώρα

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο) της Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας για τις εκλογές


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜ.Τ.Ο ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ 21ης ΜΑΙΟΥ 2023

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο) της Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας , μετά τη μεγαλειώδη νίκη των  εκλογών της 21η Μαΐου, συγχαίρει τον κ. Παπασωτηρίου Σταύρο για την νίκη που πέτυχε, κερδίζοντας τη βουλευτική έδρα του νομού μας.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο Φλώρινας, ευχαριστεί επίσης όλους τους συμπολίτες μας, που με την επιλογή τους, επέδειξαν αντανακλαστικά ορθολογισμού και αντικειμενικότητας, αξιολογώντας με θετικότατο τρόπο την αξιοπιστία, την ειλικρίνεια και την εργατικότητα του χαρισματικού Πρωθυπουργού μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της κομματικής οργάνωσης και τους εκλογικούς αντιπροσώπους που βοήθησαν στην ομαλή διαδικασία των εκλογών.

Ευχαριστεί επίσης θερμά τον κ. Αντωνιάδη Γιάννη, την κ. Βέλτση Παυλίνα και την κ. Ηλιάδου Σοφία για τον αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη του στόχου που είχε θέσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Φλώρινας θα εργαστούν με μεγαλύτερη προσήλωση, αφενός στην υποστήριξη των αξιών του κόμματός μας, αφετέρου στη διεκδίκηση για την επίλυση θεμελ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο