Εκλογές στην Τουρκία: Το παρασκήνιο της εκλογικής μάχης

Ειδήσεις τώρα

Εκλογές στην Τουρκία: Το παρασκήνιο της εκλογικής μάχης


Σε δύο μέρες, ο Ταγίπ Ερντογάν και ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου αναμένεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους, σε μία μάχη που θα κρίνει πολλά. Σε όλο αυτό το διάστημα, ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσπαθούσε να πλήξει τον Τούρκο πρόεδρο, μιλώντας ακόμα περισσότερο για την ακρίβεια και τον πληθωρισμό και εν γένει την τουρκική οικονομία.

Παρόλα αυτά, ο Ερντογάν έχει ακόμη έναν μεγάλο άσσο στο μανίκι του. Σύμφωνα με το BBC, οι σύμμαχοι του Ερντογάν ελέγχουν τα περισσότερα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, σε βαθμό που η κρατική τηλεόραση έδωσε στον πρόεδρο 32 ώρες και 42 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου και στον αντίπαλό του μόλις 32 λεπτά, στο αποκορύφωμα της προεκλογικής εκστρατείας.

Η αποκάλυψη του Ερντογάν για την Κεντρική Τράπεζα

Κατά την διάρκεια μίας συνέντευξης που έδωσε προεκλογικά, ο Ταγίπ Ερντογάν αποκάλυψε ότι οι χώρες του Κόλπου, ήταν μεταξύ των κρατών που ενίσχυσαν την τουρκική Κεντρική Τράπεζα. Ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε πως οι χώρες που βοήθησαν στην ενίσχυση της τράπεζας, είναι η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, στο Αζερμπαϊτζάν και η Ρωσία…

Αναλυτικά ο Ερντογάν τόνισε: «Το λέω καθαρά και ξάστερα. Κανένας να μην ακούσει όσα ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο