Ασφαλτοστρώνονται 100 οδοί στον δήμο Νεάπολης-Συκεών

Ειδήσεις τώρα

Ασφαλτοστρώνονται 100 οδοί στον δήμο Νεάπολης-Συκεών


 

Το μεγάλο έργο ασφαλτοστρώσεων 100 οδών αρχίζει την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 στο δήμο Νεάπολης-Συκεών και ενόψει της έναρξης των εργασιών η δημοτική αρχή απέστειλε για τέταρτη φορά επιστολή στις κοινωφελείς υπηρεσίες (ΕΥΑΘ, ΟΤΕ, ΔΕΔΔΗΕ, ΕΔΑ ΘΕΣΣ, ΟΤΕ κλπ ) καλώντας τους να ολοκληρώσουν τις όποιες παρεμβάσεις τους στα όρια του δήμου.

 

Με στόχο να αποφευχθεί το ελληνικό και άκρως αντιπαραγωγικό «ράβε-ξήλωνε» η αντιδημαρχία Τεχνικών έργων επισημαίνει ότι «μετά το πέρας των οδοκατασκευών και για τα επόμενα πέντε έτη δεν θα δεχτεί ουδεμία επέμβαση» επί των οδών που αναφέρονται στο σχετικό έγγραφο.

 

Το έργο προϋπολογισμού 6.670.000,00€ περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις οδών, πλακοστρώσεις, κυβολιθοστρώσεις, κρασπεδώσεις και γενικές εργασίες συντήρησης και ανάπλασης του αστικού περιβάλλοντος, σε όλες τις δημοτικές Ενότητες του δήμου Νεάπολης – Συκεών.

 

«Κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει ένα φρένο στο φαινόμενο του ράβε-ξήλωνε και της ασυνεννοησίας των φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα αλλά και των ιδιωτικών εταιριών κοινής ωφελείας με τους ΟΤΑ. Γι’ αυτό και η αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων του δήμου μας απέστειλε ήδη τέσσερις ειδοποιήσεις σε επ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο