Χ. Θεοχάρης: Το διακύβευμα των εκλογών είναι αν θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε στα χρόνια της κρίσης

Ειδήσεις τώρα

Χ. Θεοχάρης: Το διακύβευμα των εκλογών είναι αν θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε στα χρόνια της κρίσης


«Οι πολίτες νιώθουν θυμό και οργή για την τραγωδία που συνέβη. Περίμεναν περισσότερα από εμάς, είχαν μεγαλύτερες προσδοκίες για τον εκσυγχρονισμό των σιδηροδρόμων και μας αποδίδουν τις ευθύνες που μας αναλογούν», αναφέρει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Νοτίου τομέα Χάρης Θεοχάρης.

«Η ΝΔ προηγείται σημαντικά του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν φαίνεται να ωφελείται», σχολιάζει-εξάλλου- αναφερόμενος στα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, σημειώνοντας ότι το βασικό ζήτημα στο οποίο θα κληθούν να απαντήσουν οι πολίτες στις κάλπες, είναι το ποιος είναι εκείνος που μπορεί να διορθώσει όλα τα προβλήματα με τον καλύτερο τρόπο.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να μην υπάρξει αυτοδυναμία της ΝΔ και να υπάρξει ανάγκη συνεργασίας ο κ. Θεοχάρης αναφέρει:

«Μα για ποιες συνεργασίες αλήθεια; Σε 12 κρίσιμους νόμους που αφορούσαν στον εκσυγχρονισμό του κράτους και αντιμετώπιση παθογενειών και καθυστερήσεων ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είτε ψήφισαν όχι είτε δήλωσαν παρών προστατεύοντας πολιτικά τους πυρήνες του βαθέως αναχρονιστικού και αντιδραστικού κράτους».

Τέλος, σημείωσε ότι το Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο