Τάσος Μπουγάς: Εμαθα ότι ξίνισε η Θεοδωρίδου αλλά δεν με νοιάζει

Ειδήσεις τώρα

Τάσος Μπουγάς: Εμαθα ότι ξίνισε η Θεοδωρίδου αλλά δεν με νοιάζει


H πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo με τον Τάσο Μπουγά έχει προκαλέσιε αρκετές αντιδράσεις.

Στο διαφημιστικό σποτ ο τραγουδιστής που είναι γνωστός ευρέως και ως «Πλανητάρχης», έχει εκδιωχθεί υποτίθεται στη Σελήνη, επειδή στη Γη οι vegans δεν τον αφήνουν να ψήσει αρνί για να γιορτάσει το Πάσχα. Την ίδια στιγμή πίσω του, μια χορεύτρια ντυμένη λαγουδάκι κάνει pole dancing ενώ φαίνεται επίσης ένα αρνί στη σούβλα.

Στο τραγούδι της διαφήμισης, διασκευή του «Φεγγάρι μου» της Νατάσας Θεοδωρίδου, ο Τάσος Μπουγάς λέει: «Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με ‘διωξαν απ’ τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι’ αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας».

Τόσο το concept όσο και οι στίχοι προκάλεσαν αντιδράσεις από τους vegans αλλά και από την ίδια τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Τώρα ο Τάσος Μπουγάς θέλησε να δώσει τη δική τους απάντηση στις κριτικές μετά τη διαφήμιση.

Ο Τάσος Μπουγάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast at Star» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, όπου μετά από την ερώτηση της δημ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο