Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor: Αυτόν τον παίκτη έδιωξαν οριστικά λόγω παράβασης κανονισμού – Το spoiler που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ειδήσεις τώρα

Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor: Αυτόν τον παίκτη έδιωξαν οριστικά λόγω παράβασης κανονισμού – Το spoiler που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.


Σύμφωνα με ένα spoiler που κυκλοφόρησε στο Twitter τις τελευταίες ώρες εκτός Survivor θέλει δύο εξαιρετικά δυνατούς παίκτες λόγω παραβίασης κανονισμών. Ο ένας εξ’ αυτών, μάλιστα, φημολογείται πως αποβλήθηκε οριστικά.

Ο λόγος για τους Γιωρίκα Πιλίδη και Ηλία Γκότση, με τον δεύτερο να είναι αυτός που φέρεται να έχει αποβληθεί οριστικά από το ριάλιτι λόγω του ότι πιάστηκε να τρώει – και μάλιστα έχοντας έρθει σε συμφωνία με άνθρωπο της παραγωγής.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο Twitter επικρατεί χαμός, με τους χρήστες συγκρίνουν την αποβολή των Δαλάκα – Χατζηανδρέου με αυτή του Γκότση, υποστηρίζοντας πως τα δύο κορίτσια «παρανόμησαν» μεν, όχι τόσο ύπουλα δε, με τη βοήθεια ντόπιου και όχι ανθρώπου της παραγωγής του ριάλιτι. Άλλοι, πάλι, θεωρούν πως η αποβολή του παίκτη-φαβορί έλαβε χώρα τώρα που αλλάζουν ξανά οι ομάδες προκειμένου να ευνοηθούν άλλοι, πιο αδύναμοι παίκτες.

Η Acun Medya και ο ΣΚΑΪ, από τη μεριά τους, δεν έχουν προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το spoiler που… άναψε φωτιές.

ΣΟΚ: Αποβολή Πιλιδη και Γκοτση για παράβαση κανονισμών. Για έναν απο τους 2 η αποβολή ίσως ειναι οριστική… ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο