Ίντα Τιν: Η γυναίκα που δημιούργησε έναν νέο τεχνολογικό κλάδο αξίας 1 τρισ. δολαρίων

Ειδήσεις τώρα

Ίντα Τιν: Η γυναίκα που δημιούργησε έναν νέο τεχνολογικό κλάδο αξίας 1 τρισ. δολαρίων


Στο πανεπιστήμιο, η Ίντα Τιν σκόπευε να σπουδάσει τέχνες, όταν τυχαία, κατάφερε να αποκτήσει μια θέση σε ένα επιχειρηματικό μάθημα. Λίγο αργότερα, έγινε πρωτοπόρος μιας βιομηχανίας η αξία της οποίας υπολογίζεται πως ανέρχεται σε περισσότερα από 1 τρισεκατομμύρια δολάρια.

«Χάθηκα κυριολεκτικά στους διαδρόμους του πανεπιστημίου και βρέθηκα τελικά, σε μία αίθουσα στην οποία περίμεναν έναν υποψήφιο για συνέντευξη στο συγκεκριμένο επιχειρηματικό μάθημα», ανέφερε η Τιν καθώς περιέγραφε τα πρώτα της βήματα στον επιχειρηματικό κόσμο.

Παρακολούθησε το μάθημα και αργότερα συνδύασε τις καλλιτεχνικές της δεξιότητες με το επιχειρηματικό ταλέντο για να ιδρύσει μια εταιρεία κοσμημάτων. Τελικά, το 2012 συνίδρυσε την Clue, μια εφαρμογή εμμηνορροϊκής υγείας που έχει τώρα 11 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως.

Η Clue ήταν μια από τις πρώτες εφαρμογές παρακολούθησης του κύκλου των γυναικών. Επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν την πορεία της εμμήνου ρύσεως, καθώς και παρενέργειες όπως η διάθεση, τα επίπεδα ενέργειας και οι διατροφικές συνήθειες. Καθώς η Clue κατάφερνε να αυξάνει...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο