Η εφοπλίστρια που χώρισε Καινούργιου – Τσαγκρίδη

Ειδήσεις τώρα

Η εφοπλίστρια που χώρισε Καινούργιου – Τσαγκρίδη


Πολλά έχουν γραφτεί για την σχέση τους και για τον χωρισμό τους. Ποτέ όμως κανένας δεν έμαθε την πραγματική αιτία που η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έδωσαν τέλος στη σχέση τους. Και σε αυτή την περίπτωση ρόλο έπαιξε μία άλλη γυναίκα.

Πριν από έναν χρόνο, η Κατερίνα Καινούργιου είχε αποκαλύψει τον χωρισμό της από τον επί χρόνια αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Το καλοκαίρι του 2022 είχε γίνει προσπάθεια επανασύνδεσης με μυστικό ταξίδι στη Ρώμη και την παρουσία της παρουσιάστριας σε γάμο, στον οποίο κουμπάρος ήταν ο Τσαγκρίδης.

Αλλά φαίνεται πως πρόκειται για οριστικό χωρισμό ανάμεσα στο ζευγάρι με την Καινούργιου να δηλώνει πριν από μερικές εβδομάδες στον αέρα της εκπομπής της πως ο πρώην σύντροφός της όχι μόνο έχει προχωρήσει αλλά έχει και νέα σχέση με την Κατερίνα Εμπειρίκου, κληρονόμο της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

Και όχι μόνο έχει σχέση αλλά ήταν και η αιτία που το ζευγάρι χώρισε όταν η Καινούργιου έπιασε μηνύματα του εφοπλιστή με την κληρονόμο. Αυτή ήταν η βασική αιτία του χωρισμού και η αρχή του τέλους για το ζευγάρι αφού τα μηνύματα ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο