Αντιπαράθεση Γεωργιάδη-Μπίστη για Τέμπη: «Η κονσόλα λειτουργούσε και έπρεπε να ήταν και οι άλλοι 2 εκεί»-«Δεν υπήρχε σταθμός τηλεδιοίκησης»

Ειδήσεις τώρα

Αντιπαράθεση Γεωργιάδη-Μπίστη για Τέμπη: «Η κονσόλα λειτουργούσε και έπρεπε να ήταν και οι άλλοι 2 εκεί»-«Δεν υπήρχε σταθμός τηλεδιοίκησης»


Αντιπαράθεση είχαν στον «αέρα» της ΕΡΤ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης με το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Μπίστη με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη αλλά και την «επιστροφή» του Παύλου Πολάκη.

«Το δυστύχημα στα Τέμπη έδειξε ότι εξακολουθεί να ζει το βαθύ κράτος που φτιάχτηκε τη δεκαετία του 1980», είπε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις Έξι» και συμπλήρωσε:

«Εάν σε έχει συγκλονίσει αυτό το δυστύχημα δεν πρέπει να είσαι ενάντια στην αξιολόγηση».

Ότι δεν υπήρχε σταθμός τηλεδιοίκησης και πώς ρεπορτάζ αποκάλυψε την αλήθεια, υποστήριξε από την πλευρά του το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μπίστης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως οι ιδιωτικοποιήσεις για τα τρένα στην ΕΕ ήταν λάθος και επανακρατικοποιούνται.

«Η κονσόλα του σταθμού λειτουργούσε και έπρεπε να ήταν και οι άλλοι δύο εκεί. Ο κόσμος θα είχε σωθεί (…) Πάνω στην τραγωδία παίζονται πολιτικά παιχνίδια για ψήφους», ανέφερε –εξάλλου- ο κ. Γεωργιάδης.

Ως προς την πορεία τ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο