Αλέξανδρος Κοψιάλης: Συγκινεί για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του – «Δεν μπορεί να περπατήσει από τους πόνους»

Ειδήσεις τώρα

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Συγκινεί για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του – «Δεν μπορεί να περπατήσει από τους πόνους»


O influencer Αλέξανδρος Κοψιάλης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του.

O Αλέξανδρος Κοψιάλης, δημοσιεύοντας κάποια βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα του Σαββάτου 25/3 ανέφερε πως ο πατέρας του είχε πόνους στη μέση, ο οποίος τελικά οφείλεται σε νεφρική ανεπάρκεια και από μια λάθος διάγνωση γιατρού το πρόβλημα έγινε μεγαλύτερο.

«Καλησπέρα σε όλους! Να ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία. Θα προσπαθήσω να είμαι απλός, περιεκτικός και σύντομος. 8 Μάρτιου ο πατέρας μου άρχισε να νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και όπως ήταν φυσιολογικό πήγαμε σε έναν ορθοπεδικό, ο οποίος έβγαλε πόρισμα ότι έχει πάθει θλάση, κάτι πρακτικά αδύνατο για τη ζωή την οποία ακολουθεί ο πατέρας μου ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Όπως αντιλαμβάνεστε του έγραψε κάποια πολύ ισχυρά αντιφλεγμονώδη και θεωρητικά μέσα στις μέρες ο πόνος θα υποχωρούσε. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και έφτασε στο σημείο να μην μπορεί να περπατήσει από τους πόνους, να μην μπορεί να κουνήσει τα χέρια του, να έχει σχεδόν παραλύσει, να μην μπορεί να βήξει. Κάνουμε μία ακτινογραφία στη μέση και έδειξε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν υπήρχε ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο