
Πρωτόκολλο Συνεργασίας (MoC) υπέγραψαν την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023, η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) και o Οργανισμός Japan External Trade Organization (JETRO), στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Έλληνα Πρωθυπουργού, κου Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Ιαπωνία.
Την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) εκπροσώπησε η Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Πρόεδρος της, κα Βασιλική (Βίκυ) Λοΐζου, και τον Οργανισμό Japan External Trade Organization (JETRO), ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του, κος Nobuhiko Sasaki.
Ο Οργανισμός Japan External Trade Organization (JETRO) είναι o επίσημος φορέας της Ιαπωνίας που προωθεί τις διμερείς εμπορικές και επενδυτικές σχέσεις της χώρας με άλλα κράτη.
Οι στόχοι του Μνημονίου Συνεργασίας επικεντρώνονται στους εξής πυλώνες:
1. Ενίσχυση των...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News