Θεοδώρα: Η επιθυμία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και οι τρεις αναβολές του γάμου της με τον Μάθιου Κουμάρ

Ειδήσεις τώρα

Θεοδώρα: Η επιθυμία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και οι τρεις αναβολές του γάμου της με τον Μάθιου Κουμάρ


Η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα, βρέθηκε πριν λίγο καιρό στην Ελλάδα προκειμένου να θρηνήσει για την απώλεια του πατέρα της.

Τόσο η Θεοδώρα, όσο και τα αδέρφια της εμφανίστηκαν στην κηδεία του πατέρα τους, που έφυγε σε ηλικία 83 ετών μετά από μια δύσκολο περίοδο με την υγεία του, όσο και στις υπόλοιπες εμφανίσεις τους, ντυμένοι στα μαύρα και αρκετά σιωπηλοί αποφεύγοντας να κάνουν την παραμικρή δήλωση σε κάμερες και δημοσιογράφους.

Με σπουδές και Μπάτσελορ στις Θεατρικές Τέχνες, η 40χρονη σήμερα Θεοδώρα ζει μόνιμα στο Λονδίνο δίπλα στον δικηγόρο σύντροφό της Μάθιου Κουμάρ.

Ο έρωτάς της με τον γοητευτικό δικηγόρο γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, όπου και συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Η Θεοδώρα που είναι ηθοποιός, έχοντας αποφοιτήσει από το Brown University, συμμετείχε εκείνη την περίοδο στην επιτυχημένη σαπουνόπερα «Τόλμη και Γοητεία». Ο Μάθιου Κουμάρ, όπως αποδείχτηκε, δεν ήταν για εκείνη ένας εφήμερος έρωτας, αλλά ένας σύντροφος, με τον οποίο ήθελε να περάσει τη ζωή της.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, ε...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο