

Οι θρασύτατοι διαρρήκτες αρχικά χτύπησαν το κουδούνι και όταν δεν τους άνοιξαν άρχισε ο εφιάλτης για τους ηλικιωμένους που και στο παρελθόν είχαν πέσει θύματα απατεώνων.
Ήταν 9:30' το βράδυ του Σαββάτου όταν το ηλικιωμένο ζευγάρι άκουσε κάποιους να τους χτυπάνε την πόρτα. Όταν ρώτησαν ποιος είναι και δεν πήραν απάντηση κατάλαβαν ότι οι απρόσκλητοι επισκέπτες είχαν άγριες διαθέσεις.
Οι δυο επίδοξοι ληστές προσπάθησαν να διαρρήξουν την κεντρική πόρτα και όταν είδαν ότι δεν μπορούσαν πήγαν σε πλαϊνή είσοδο του σπιτιού που δεν είχε πόρτα ασφαλείας.
Ο χρόνος κυλούσε βασανιστικά για το ηλικιωμένο ζευγάρι (ο παππούς 92 ετών και η γιαγιά 85 περίπου), που άκουγαν τους διαρρήκτες να χτυπάνε τις πόρτες και στο τέλος να σπάνε με κλωτσιές την πλαϊνή πόρτα και να μπαίνουν στο σπίτι.
Την ώρα όμως που εισέβαλαν στο σπίτι άκουσαν την ηλικιωμένη να καλεί στο τηλέφωνο το γείτονα αστυνομικό...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News