22χρονος καταγγέλλει βιασμό από τρανσέξουαλ σε διαμέρισμα στο Νέο Κόσμο

Ειδήσεις τώρα

22χρονος καταγγέλλει βιασμό από τρανσέξουαλ σε διαμέρισμα στο Νέο Κόσμο


Ένας 22χρονος από την περιοχή της Σαλαμίνας κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως τρανσέξουαλ άτομο για βιασμό σε διαμέρισμα στο Νέο Κόσμο.

Ειδικότερα, όπως ισχυρίζεται το θύμα, έκλεισε ραντεβού μέσα από ερωτική ιστοσελίδα με μια γυναίκα για να συνευρεθούν ερωτικά σε διαμέρισμα, στο Νέο Κόσμο, την περασμένη Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

Ο νεαρός πήγε στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου της οδού Στρογκόνωφ στον Νέο Κόσμο, όπου τον υποδέχθηκε η γυναίκα, με την οποία είχε κλείσει το ραντεβού.

Λίγη ώρα αργότερα, όταν πήγαν στο υπνοδωμάτιο και γδύθηκαν, ο 22χρονος αναφέρει πως έπαθε σοκ, διότι το άτομο το οποίο τού είχε παρουσιαστεί ως γυναίκα, διαπίστωσε πως ήταν τρανσέξουαλ και μάλιστα άρχισε να έχει επιθετική διάθεση απέναντί του, όταν είδε πως ο 22χρονος είχε μείνει εμβρόντητος.

Ο νεαρός, όπως κατέθεσε στην Αστυνομία, είπε πως δεν επιθυμεί να προχωρήσει στην ερωτική πράξη και τότε το τρανσέξουαλ άτομο, που τού είχε παρουσιαστεί ως γυναίκα, όρμησε πάνω του, τον ακινητοποίησε και τον βίασε πραγματοποιώντας παρά φύσιν διείσδυση.

Το θύμα, όπως καταγγέλλει πάντα ο ίδιος, εκλιπαρούσε εις μάτην να τον αφήσει.

Λίγα λεπτά αργότερα και αφού ολοκλ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο