Τραγικές στιγμές για τον Πατέρα Αντώνιο: «Είμαι σε άθλια κατάσταση, δεν έχω να φάω»

Ειδήσεις τώρα

Τραγικές στιγμές για τον Πατέρα Αντώνιο: «Είμαι σε άθλια κατάσταση, δεν έχω να φάω»


Πατέρας Αντώνιος: Έρχεται η μέρα που θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις

Πλησιάζει η μέρα που ο ιδρυτής της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» θα κληθεί στην εισαγγελία Ανηλίκων για δώσει εξηγήσεις καθώς θεωρείται ύποπτος για τη διάπραξη ενός κακουργήματος και ενός πλημμελήματος. Ειδικότερα, αναμένεται να καταθέσει στην εισαγγελία στις 3 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από το STΑR, ο πατέρας Αντώνιος αναμένεται να ζητήσει ο ίδιος αλλά και οι υπόλοιποι νέα προθεσμία. Και ο λόγος είναι ότι θέλουν να απαντήσουν σε όλες τις καταγγελίες.

Οι καταγγελίες σχετικά την κατηγορία της ασέλγειας που αφορά τον πατερά Αντώνιο από τις καταγγελίες ενός 19χρονου και ενός 15χρονου όσο και στις καταγγελίες για τις κακοποιητικές συμπεριφορές.

Οι υπάλληλοι που ελέγχονται για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος, εργάζονται σε δομές της ΜΚΟ και οι πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται αφορούν το διάστημα 2020 έως και το 2022.

Μετά τα απολογητικά υπομνήματα, οι δύο εισαγγελείς θα αξιολογήσουν το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων και τις καταθέσεις των υπόπτων και θα αποφασίσουν για την ποινική αντιμετώπιση που θα έχει ο καθένας.

ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο