Πόσο επηρεάζει την εικόνα σου το αμάξι που οδηγείς

Ειδήσεις τώρα

Πόσο επηρεάζει την εικόνα σου το αμάξι που οδηγείς


Λένε πως πίσω από έναν επιτυχημένο άντρα βρίσκεται μια γυναίκα. Μπορεί και να ισχύει. Μπροστά από έναν επιτυχημένο άντρα, όμως, βρίσκεται το τιμόνι του αγαπημένου του αυτοκινήτου. Δεν είναι δα και καινούργια διαπίστωση: η σχέση που έχουμε αναπτύξει με τα αυτοκίνητά μας είναι ιδιαίτερη. Φτάνει ακόμη και στα όρια του φετίχ. Για εμάς τους… ταπεινούς το αυτοκίνητό μας είναι το καλύτερο που μπορούσαμε να έχουμε, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να ονειρευόμαστε, να φαντασιωνόμαστε και σίγουρα να θαυμάζουμε τα εκπληκτικά επιτεύγματα της βιομηχανίας αυτοκινήτων. Οι ρέκτες του είδους είναι πολλοί.

Σύμφωνα με αρκετές έρευνες, το αυτοκίνητο που οδηγεί ένας άνθρωπος αντανακλά την εικόνα του εαυτού του και την εντύπωση των γύρω του για το χαρακτήρα του, ακόμα και για τον τρόπο που οδηγεί. Καλώς ή κακώς, το όχημά (και η κατάστασή του) φανερώνει πράγματα για τον κάτοχό του.

Φυσικά αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την μάρκα του αυτοκινήτου και το πόσο ακριβό είναι, αλλά εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει η καθαριότητα, η ευελιξία και η σωστή συντήρηση. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι τα ακριβά αυτοκίνητα καλώς ή κακώς πάντα τραβούν την προσοχή των γύρω και κυρίως του ωραίου φύλου.

...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο