Πατούλης: 4,5 εκ. ευρώ για τον εξοπλισμό προσομοίωσης στις Σχολές Εμπορικού Ναυτικού

Ειδήσεις τώρα

Πατούλης: 4,5 εκ. ευρώ για τον εξοπλισμό προσομοίωσης στις Σχολές Εμπορικού Ναυτικού


Το υψηλό αίσθημα του καθήκοντος, το ήθος και τον επαγγελματισμό που διακρίνουν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής, εξήρε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο Υπουργός Γ. Πλακιωτάκης.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κ. Κατσαφάδος, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευαγγ. Κυριαζόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης, οι οποίοι μαζί με τον Υπουργό απένειμαν ειδικά βραβεία σε στελέχη του Λιμενικού σώματος αλλά και του πολιτικού προσωπικού που διακρίθηκαν τα τελευταία 3,5 χρόνια, ο καθένας στον τομέα του.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης απευθυνόμενος με θερμά λόγια τόσο στην ηγεσία, όσο και στο ένστολο και πολιτικό προσωπικό του υπουργείου, εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία του σε μια γιορτινή στιγμή, συγχαίροντας τα στελέχη για τη διάκρισή τους και τονίζοντας παράλληλα, πως η Περι...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο