Όλο και πιο κοντά το εργαστηριακό κρέας στο πιάτο μας

Ειδήσεις τώρα

Όλο και πιο κοντά το εργαστηριακό κρέας στο πιάτο μας


Εργαστηριακό κοτόπουλο από την Memphis Meats Uma Valeti, με έδρα το Έμερβιλ της Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.Εργαστηριακό κοτόπουλο από την Memphis Meats Uma Valeti, με έδρα το Έμερβιλ της Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Κάποτε θεωρείτο επιστημονική φαντασία. Σήμερα, το εργαστηριακό κρέας απέχει ελάχιστα από την πραγματικότητα, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να είναι έτοιμες να το σερβίρουν στα εστιατόρια.

Τα στελέχη εταιρειών εργαστηριακού κρέατος είναι αισιόδοξα ότι το προϊόν τους, που παρασκευάζεται σε τεράστιες ατσάλινες δεξαμενές, θα μπορούσε να καταναλώνεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς μέσα ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο