Νέες πληροφορίες για την παρουσία του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS GEORGE W. BUSH στον Πειραιά

Ειδήσεις τώρα

Νέες πληροφορίες για την παρουσία του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS GEORGE W. BUSH στον Πειραιά


Χθες εστάλη ακυρωτικό για τον κατάπλου στον Πειραιά του αμερικανικού Αεροπλανοφόρου USS GEORGE W. BUSH. Ωστόσο, πριν από λίγο υπήρξε διευκρίνιση.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.gr, ο κατάπλους του πυρηνοκίνητου Αμερικανικού Αεροπλανοφόρου USS GEORGE W. BUSH θα πραγματοποιηθεί κανονικά στον Πειραιά την ερχόμενη Παρασκευή, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Με νεότερο μήνυμα διευκρινίστηκε ότι το “cancelation” που εστάλη χθες προς τις ελληνικές αρχές από τους Αμερικανούς αφορούσε στην εθιμοτυπική επίσκεψη στο ΟΛΠ το Σάββατο. Προφανώς, όμως, κάποιος από τους αρμοδίους χάθηκε στην μετάφραση και έδωσε σήμα ολικής ακύρωσης της επίσκεψης.

Έτσι, λοιπόν, μετά τις απαραίτητες διευκρινίσεις ο κατάπλους του αεροπλανοφόρου αρόδου στον Φαληρικό όρμο θα πραγματοποιηθεί κανονικά, συνοδεία μίας φρεγάτας κι ενός υποβρυχίου του Πολεμικού Ναυτικού.

Παράλληλα, όπως αποκαλύψαμε πρώτοι στο enikos.gr, στις 18 Φεβρουαρίου θα καταπλεύσει στην Σούδα το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles De Gaulle, με το οποίο ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο