Μάξιμος Σαράφης: Καταγγελία από φερόμενο θύμα του – «Μου έφαγε 150.000 ευρώ»

Ειδήσεις τώρα

Μάξιμος Σαράφης: Καταγγελία από φερόμενο θύμα του – «Μου έφαγε 150.000 ευρώ»


Συνέχεια στην υπόθεση της σύλληψης του κουκουλοφόρου προστατευόμενου μάρτυρα για το σκάνδαλο Novartis δίνει η καταγγελία φερόμενου θύματος του «Μάξιμου Σαράφη».

Του έταξε ότι μπορεί να του εξασφαλίσει δάνειο, παίρνοντάς του 150.000 ευρώ. Αυτό το θύμα της εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε επιχειρηματίες, καταγγέλλει τα όσα έζησε από τον «Μάξιμο Σαράφη».

Μιλώντας στο MEGA, λέει ότι ήρθε σε επαφή με τον «Μάξιμο Σαράφη» μέσω ενός φίλου του.

«Εμάς, μας τον συνέστησε ένας ντόπιος από εδώ Κρητικός, με τον οποίο γνωριζόμαστε 40 χρόνια. Αυτός ο ντόπιος ο φίλος 40 χρόνια, είχαμε συναντηθεί στο σπίτι του και λέγαμε διάφορα επαγγελματικά. Μου λέει ‘εγώ μπορώ να βοηθήσω’. Εντάξει του λέω αφού μπορείς, να βοηθήσεις.

Και με συνέδεσε (με τον ‘Μάξιμο Σαράφη’) και βγήκα πάνω τον Μάρτιο του 2022 και ήπιαμε καφέ στο Κολωνάκι. Λέω στον ‘Μάξιμο Σαράφη’ το ψευδώνυμο και τον Κρητικό… Τους λέω, γιατί μου έλεγαν για εκατομμύρια σε δύο μήνες, μου λέει το μάξιμουμ τρεις μήνες θα πάρεις τα χρήματα. Χρειαζόμαστε ένα business plan και λέω και στους δύο, αν πάει καλά η δουλειά θα σας ευλογώ σε όλη μου τη ζωή, αλλά αν με παίξετε θα σας μαυρίσω».

«Μου έφαγε...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο