Λαχταριστό καλαμπόκι στο φούρνο για όλη την οικογένεια

Ειδήσεις τώρα

Λαχταριστό καλαμπόκι στο φούρνο για όλη την οικογένεια


Το καλοκαίρι και στις αρχές φθινοπώρου, το καλαμπόκι στα κάρβουνα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς – και ασφαλείς – λιχουδιές που μπορεί κανείς να αγοράσει στο δρόμο από πλανόδιους πωλητές. Γιατί όμως να μην το απολαμβάνουμε και στο σπίτι, στο μπαλκόνι ή την αυλή μας; Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μερικά φρέσκα καλαμπόκια από τη λαϊκή της γειτονιάς, να τα αρωματίσουμε με τα αγαπημένα μας μυρωδικά και να τα ψήσουμε στο φούρνο.

Πώς διαλέγουμε

Για να απολαύσουμε αληθινά νόστιμο καλαμπόκι πρέπει να διαλέξουμε τις καλύτερες ρόκες. Το πρώτο πράγμα που κοιτάμε είναι τα φύλλα να έχουν λαμπερό πράσινο χρώμα και να αγκαλιάζουν σφιχτά τη ρόκα. Επίσης, να μην έχουν μικρές τρυπούλες που πιθανόν να έχουν γίνει από σκουλήκια.

Κατόπιν, τσεκάρουμε τις ίνες με το μάτι και το ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο