Καρακούκης σε Κούγια: Κωμικά όσα υποστηρίζεις – Τα στοιχεία σε Μαλένα και Ίριδα «μιλάνε»

Ειδήσεις τώρα

Καρακούκης σε Κούγια: Κωμικά όσα υποστηρίζεις – Τα στοιχεία σε Μαλένα και Ίριδα «μιλάνε»


Απαντήσεις σε όσα καταμαρτυρεί σε βάρος του για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, έδωσε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καρακούκης μαζί με συνάδελφό του, ερεύνησαν και συνέταξαν το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

«Επί έναν χρόνο δε μίλησα. Έχω δεχτεί μία βάναυση συκοφαντική δυσφήμιση από τον κ. Κούγια, ο οποίος είπε ότι δεν έχω πτυχίο», τόνισε ο κ. Καρακούκης και προανήγγειλε προσφυγή στα αστικά δικαστήρια.

Αφού επεσήμανε ότι νεκροτομεί εδώ και τριάντα χρόνια, με τα τελευταία δεκαπέντε να υπηρετεί το υπουργείο Δικαιοσύνης από θέσεις προϊστάμενου σε ιατροδικαστικές υπηρεσίες, ο κ. Καρακούκης χαρακτήρισε «κωμικά και επιστημονικά ανεπαρκή» τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα.
Εξιστορώντας τι συνέβη μέχρι να καταλήξει στο πόρισμα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, για τον θάνατο των οποίων έχει προφυλακιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο κ. Καρακούκης είπε στο MEGA ότι όλα ξεκίνησαν μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών προς ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο