
Οι διακρίσεις και η κατάκτηση μεταλλίων της Ένωσης Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας, η προβολή των προϊόντων που παράγει η Μακεδονική γη αλλά και οι δράσεις της Ένωσης θα βρεθούν στο επίκεντρο του αποψινού Ετήσιου Συμποσίου, με πρωταγωνιστή το μενού που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μαγειρικής Villeroy et Boch, στο Λουξεμβούργο.
Της Ντέπυς Χιωτοπούλου ([email protected]) Οι γεύσεις και τα εκλεκτά προϊόντα που παράγει η Μακεδονική γη ταξίδεψαν, ταξιδεύουν και θα ταξιδεύουν ανά τον κόσμο μέσα από τους πολυάριθμους διαγωνισμούς μαγειρικής που συμμετέχει η Ένωση Επαγγελματι...Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News