Απίστευτο: Ελαστικά που κρατούν για…πάντα!

Ειδήσεις τώρα

Απίστευτο: Ελαστικά που κρατούν για…πάντα!


 

Δεν πίστευα στα μάτια μου,  όταν διάβασα την είδηση, η οποία παρουσίαζε όχι μόνο ενδιαφέρον, αλλά αμφισβητούσε όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα!

Και όμως, το μέλλον των ελαστικών του αυτοκινήτου μας, βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο! Σχεδιάστηκαν πρωτότυπα ελαστικά τα οποία υπόσχονται αντοχές …για μια ζωή!

Και για του…ισόβιου το αληθές, η Goodyear σε συνεργασία με την Γαλλική Citroen, κατασκεύασαν Βιώσιμα Ελαστικά, που διαρκούν έως και τρεις φορές περισσότερο από τα συμβατικά. Ονομάζονται «Εagle Go» και δεν είναι τα πρώτα που κατασκευάζουν οι δύο μεγάλες ετιαρείες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Goodyear παρουσίασε τα «Eagle Go» κατά τη διάρκεια του φουτουριστικού concept, Citroen Oli, παρουσιάζοντας με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά, το μέλλον των ελαστικών.
Οι τεχνικοί της Goodyear αποκάλυψαν ότι απώτερος στόχος τους είναι τα πρωτοποριακά τους ελαστικά, να παρουσιάζουν αντοχές που θα φτάνουν, έως και τα 500.000 χιλιόμετρα!

Πρόκειται και για ένα οικολογικά σημαντικό γεγογνός, αφού ο κύκλος ζωής τους θα είναι μέχρι και τρεις φορές μεγαλύτερος σε σσύγκριση με τα  ελαστικά που βρίσκονται σήμερα στα ράφια των dealers όλου του πλανήτη!

Η αντοχή των ελαστικ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο