Χριστούγεννα 2022: Πότε κάνει πρεμιέρα το εορταστικό καλάθι του νοικοκυριού (vid)

Ειδήσεις τώρα

Χριστούγεννα 2022: Πότε κάνει πρεμιέρα το εορταστικό καλάθι του νοικοκυριού (vid)


Ο ολοένα και αυξανόμενος ρυθμός του πληθωρισμού, καθώς οι και οι παγκόσμιες γεωπολιτικές αναταραχές, έχουν οδηγήσει το καταναλωτικό κοινό σε πιο συντηρητικές επιλογές για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το κύμα ακρίβειας. Οι περικοπές δεν θα αφορούν μόνο τρόφιμα, αλλά και δώρα, διασκέδαση και ταξίδια.

Στο πλαίσιο αυτό, ανάσα στους καταναλωτές φιλοδοξεί να δώσει το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας το εορταστικό καλάθι του νοικοκυριού στις 14 Δεκεμβρίου το οποίο θα είναι και διευρυμένο με νέα προϊόντα λόγω των αγορών για το Χριστουγεννιάτικο και το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Στο εορταστικό καλάθι θα ενταχθούν επιπλέον είδη κρέατος καθώς επίσης και χριστουγεννιάτικα εδέσματα (όπως τσουρέκι, βασιλόπιτες κ.ά)

Την ίδια ώρα, στο τραπέζι βρίσκεται η δημιουργία ενός νέου καλαθιού παιχνιδιών, με περιορισμένη διάρκεια την περίοδο των εορτών, που θα περιλαμβάνει συγκεκριμένες ομάδες παιχνιδιών. Σε αυτό θα συμμετάσχουν αλυσίδες παιχνιδιών. Προϋπόθεση για τη νέα πρωτο...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο