Στεφανία Γουλιώτη – Maestro: Ποια είναι η τηλεοπτική σύζυγος του Παπακαλιάτη; Ο γάμος με τη σύντροφό της και ο Δημήτρης Λιγνάδης

Ειδήσεις τώρα

Στεφανία Γουλιώτη – Maestro: Ποια είναι η τηλεοπτική σύζυγος του Παπακαλιάτη; Ο γάμος με τη σύντροφό της και ο Δημήτρης Λιγνάδης


Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς “Maestro” την εμφάνισή του έκανε ένα πρόσωπο που κανείς μέχρι τότε δεν γνώριζε την ύπαρξή του. Αυτό το πρόσωπο δεν ήταν άλλο από την Αλεξάνδρα, την τηλεοπτική σύζυγο του Χριστόφορου Παπακιάτη (Ορέστη).

Η ηρωίδα ταξίδεψε στους Παξούς, φέρνοντας μαζί της το παρελθόν και αποκαλύπτοντας ένα μεγάλο άγνωστο κομμάτι του Ορέστη, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν άγνωστο στους τηλεθεατές.
Η Στεφανία Γουλιώτη ενσάρκωσε την Αλεξάνδρα, μια γυναίκα που με δύο όψεις. Από τη μία φαίνεται να έχει μια δομημένη ζωή, με εξουσία, που δείχνει να γνωρίζει ακριβώς τι θέλει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι ένας άνθρωπος με τις δικές του πληγές και συναισθήματα, κάτι που φάνηκε όταν «έσπασε».

Η ερμηνεία της Στεφανίας Γουλιώτη αποθεώθηκε

Η ερμηνεία της Στεφανίας Γουλιώτη αποθεώθηκε από τους τηλεθεατές, οι οποίοι δεν σταματούσαν να μιλούν στο Twitter για το ταλέντο της. Η ηθοποιός, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για τα σχόλια.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα υπέροχα λόγια σας για το χτεσινό επεισόδιο!! Η Αλεξάνδρα είνα...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο