«Κιβωτός του Κόσμου»: «Το παιδί είναι πολύ τρομαγμένο» – Τι λέει η μητέρα του 15χρονου που ερευνάται αν έχει πέσει θύμα ασέλγειας

Ειδήσεις τώρα

«Κιβωτός του Κόσμου»: «Το παιδί είναι πολύ τρομαγμένο» – Τι λέει η μητέρα του 15χρονου που ερευνάται αν έχει πέσει θύμα ασέλγειας


Ο 15χρονος είναι φοβισμένος και δεν μπορεί να μιλήσει, λέει η μητέρα του με αφορμή την καταγγελία περί ασέλγειας σε βάρος του ανήλικου από πρώην κορυφαίο στέλεχος της «Κιβωτού του Κόσμου».

Όπως είχε αποκαλύψει το enikos.gr, οι αστυνομικές Αρχές ερευνούσαν την σχετική καταγγελία, καθώς τον ανήλικο είχε υποδείξει ο 19χρονος που πρώτος άνοιξε τον «χορό» των καταγγελιών στην κατάθεσή του στο Τμήμα Ανηλίκων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς του Ανηλίκων, ο 15χρονος δεν φαίνεται να έδωσε σαφείς πληροφορίες για τις κατηγορίες περί ασέλγειας σε βάρος του.

Η μητέρα του, μιλά για τον γιο της που διαμένει σε δομή της ΜΚΟ και σημειώνει ότι είναι πολύ τρομαγμένος. Πρόκειται για μητέρα έξι παιδιών, από τα οποία μόνο ο 15χρονος απομακρύνθηκε από το οικογενειακό του περιβάλλον, γιατί οι αρχές την θεωρούν ως ακατάλληλη.

«Φοβάται πάρα πολύ»

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή LiveNews, η μητέρα του 15χρονου αναφέρει:

«Το παιδί είναι φοβισμέν...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο