Γιάννης Διονυσόπουλος: Μεταρρυθμίσεις και Πραγματικότητα για την προστασία της Πρώτης Κατοικίας!

Ειδήσεις τώρα

Γιάννης Διονυσόπουλος: Μεταρρυθμίσεις και Πραγματικότητα για την προστασία της Πρώτης Κατοικίας!


Επειδή στη χώρα μας, όλοι σχεδόν, μιλούν για μεταρρυθμίσεις, αλλά λίγοι έχουν την πολιτική βούληση να τις υιοθετήσουν, είναι χρήσιμο να υπάρχουν καταγεγραμμένες οι μεταρρυθμίσεις που έκανε κάθε κυβέρνηση, για να μπορούν οι πολίτες να συγκρίνουν και να αξιολογούν τους κυβερνώντες με βάση την υλοποίηση τους και όχι τις λαϊκίστικες προεκλογικές τους διακηρύξεις.

Οι μεταρρυθμίσεις που άλλαξαν την κοινωνία μας

Η κοινωνικοοιοκονομική κρίση μετά το 2010, ως συνέπεια της «επανίδρυσης του κράτους», δηλ. της αλόγιστης και σπάταλης πολιτικής της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του Κ. Καραμανλή, είχε απλώσει το βαρύ πέπλο της πάνω από τη χώρα μας, καθότι οι περισσότεροι οίκοι αξιολόγησης την θεωρούσαν χρεωκοπημένη. Αντίθετα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό το Γιώργο Παπανδρέου προχωρούσε σε μεταρρυθμίσεις που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμα τους στην πρόοδο της κοινωνίας μας.

Είναι αυτές που βελτίωσαν την λειτουργία του κράτους μας προς όφελος του πολίτη σε θέματα δημόσιας διοίκησης, διαφάνειας, καταπολέμηση της διαφθοράς, κοινωνικών δικαιωμάτων, παιδείας, υγείας, ασφάλειας κ.λ.π.

Α...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο