Έρχεται παγκόσμιο μπλακ άουτ στις 24 Σεπτεμβρίου; Η viral θεωρία του TikTok

Ειδήσεις τώρα

Έρχεται παγκόσμιο μπλακ άουτ στις 24 Σεπτεμβρίου; Η viral θεωρία του TikTok


Αμέτρητοι χρήστες του διαδικτύου υποστηρίζουν πως το Σάββατο (24/09) θα γίνει μια παγκόσμια διακοπή ρεύματος. Προειδοποιούν τον κόσμο να προετοιμαστεί.

Μία θεωρία συνωμοσίας έχει πλημμυρίσει την πλατφόρμα του TikTok τον τελευταίο καιρό, με πολλούς χρήστες να υποστηρίζουν πως θα υπάρξει ένα παγκόσμιο μπλακ άουτ την συγκεκριμένη ημέρα.

Αμέτρητοι χρήστες του TikTok, του Facebook αλλά και του Twitter, υποστηρίζουν πως το Σάββατο (24/09) θα γίνει μια παγκόσμια διακοπή ρεύματος, η οποία θα προκαλέσει ολική επαναφορά της οικονομίας αλλά και της πολιτικης.

Οι άνθρωποι του διαδικτύου αναφέρουν πως το μπλακ άουτ μπορεί να προκληθεί από μια μεγάλη φυσική καταστροφή, από μια πυρηνική επίθεση, μια καταιγίδα ή μια μεγάλη επίθεση στον κυβερνοχώρο.

Πως ξεκίνησε η θεωρία για το παγκόσμιο μπλακ άουτ
Η αβάσιμη θεωρία ξεκίνησε με viral βίντεο του Γερμανού βουλευτή, Φρίντριχ Μερτς, ο οποίος μιλά αόριστα για τη σημασία την συγκεκριμένης ημερομηνίας.

Συγκεκριμένα , ο Φρίντριχ Μερτς στην ομολία του δήλωσε πως “όλοι θα θυμούνται πού βρίσκονταν στις 24 Σεπτεμβρίου”. Ωστόσο πρόκειται για λάθος του Γερμανού βουλευτή, καθώς εννοούσε την 24η Φεβρουαρίου...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο